Rysk man skapar förödelse vid 7-11 i Pattayas Walking Street

Pattaya —

En rysk man gick plötsligt ut och förstörde en 7-11-butik på Pattayas Walking Street i södra Pattaya tidigt på morgonen idag, den 16 januari.

Han ska också ha orsakat skador på en kvinnlig kassörska, den 53-åriga fru Kanya Inpanon. Hon berättade för The Pattaya News att den ryske mannen, som inte kunde identifieras, kom för att köpa en flaska vatten, och av okänd anledning gick han på skräll, då han började rota igenom varor och förstörde butikens glasdörr.

Fru Kanya uppgav också att mannen försökte sexuellt trakassera andra kunder innan han sprack utanför. Hon sa att hon var skuren av krossat glas. Den ryske mannen var mycket våldsam eftersom han också slog en motorcykeltaxiförare som rusade för att stoppa honom men utan resultat, sa kassörskan. Den icke namngivna ryttaren fick ögonskador.

Pattayas myndigheter och Sawang Boriboon-räddare underrättades om att fånga mannen vid 4:30-tiden. Vid ankomsten var mannen fortfarande aggressiv, efter att ha ropat och gått runt i butiken inför en folkmassa på dussintals turister.

Myndigheterna tog sedan ner honom och transporterade honom till Pattayas polisstation. Han var ungefär 35-40 år gammal, sa myndigheterna. Förutom sin nationalitet lämnade mannen ingen information om sin identitet till polisen. Hans nationalitet var dock endast baserad på hans talade språk, eftersom han inte hade några identifikationshandlingar på sig. Mannen beskrevs som samarbetsvillig med polisen i morse.

De två skadade offren får medicinsk behandling på ett närliggande sjukhus.

Den ryske misstänkte mannen sitter i polisens förvar även om det är oklart vilka rättsliga anklagelser som kommer att riktas mot honom.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.