Kinesisk turnéagent störtar ihjäl på Pattaya Hotel, polisen undersöker "udda beteende" innan

Pattaya —

En kinesisk reseagent föll till sin död på ett hotell i Pattaya i natt, den 16 januari, och även om det inte fanns några omedelbara tecken på att någon annan person var närvarande vid tillfället, undersöker Pattaya-polisen konstigt beteende av offret innan händelsen.

Pattaya-polisen underrättades om händelsen klockan 11:46 och reste till platsen på ett hotell i norra Pattaya i Naklua-distriktet, Banglamung-distriktet, Chonburi, tillsammans med Sawang Boriboon-räddare.

Offret var en 33-årig kinesisk medborgare identifierad som Chen Pu Lin. Polisen sa att de hittade honom avliden på hotellets bottenvåning. Han var endast klädd i svarta underkläder. Myndigheterna gick för att kontrollera Mr Lins rum på femte våningen och hittade ett blodspår i korridoren. Det fanns också tecken på manipulation vid offrets rumsdörr men inga tecken på kamp eller slagsmål hittades i rummet.

Polisen sa att offret kan ha glömt sitt nyckelkort och försökt bryta sig in i sitt eget rum. De hittade också en liten blodpöl på hotellets tak.

Polisen undersökte CCTV-bilder från korridoren och såg offret gå fram och tillbaka under en tid, till synes omtumlad och förvirrad. Det droppade också blod från hans tinning, men ingen sågs tillsammans med offret, säger polisen.

När Pattayapolisen intervjuade en reseguide för offret, vars namn var reserverat, sa de att offret var en reseagent som besökte Pattaya den 13 januari. Offret besökte hotellet tillsammans med sina tre andra vänner för att undersöka hotellet och turistattraktioner som förberedelse för att ta in kinesiska turister.

Guiden sa på dagen för händelsen att Lins vänner gick ut för att se området, men offret valde att stanna i sitt rum ensam eftersom han var sjuk. Guiden berättade för polisen att offret var på god fot med sina vänner och inte hade någon konflikt med dem.

Polisen i Pattaya undersöker på nytt CCTV-bilder för att fastställa det exakta motivet till offrets dödsfall. Offrets kropp genomgår en obduktion.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.