Kina tillåter officiellt att gruppresor återupptas till Thailand

Thailand-

Efter tre år av resebegränsningar på grund av Covid-19-pandemin har Kina släppt en begränsning för gruppresor till Thailand och 19 andra länder från och med fredagen den 20 januari 2023 i ett plötsligt tillkännagivande.

Kina hade tidigare släppt övergripande individuella internationella resestriktioner tidigare denna månad.

Ministeriet för kultur och turism i Kina gjorde tillkännagivandet, som även inkluderade länder som Ryssland och Nya Zeeland.

Detta kommer officiellt att tillåta resebyråer och onlinereseföretag att börja boka stora gruppresor som ofta ses resa med bussar och leds av flaggbärare. Kina är historiskt sett nummer ett land i termer av obearbetat antal turister som tillhandahålls till Thailand, cirka trettio procent totalt.

Nyheten kommer att välkomnas varmt av resebranschen i Thailand, även om några lokala invånare redan har setts på sociala medier klaga på eventuella framtida trafikproblem.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen skicka e-post till Pattayanewseditor@gmail.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/