Wat Nongprue Temple Fair pågår nu till 26 januari

Nongprue/Pattaya-

Letar du efter en familjevänlig aktivitet för att hålla dig och dina nära och kära sysselsatta den här veckan?

Det finns gott om aktiviteter för det kinesiska nyåret men det finns också Nongprue Temple Fair ligger vid Wat Nongprue.

Mässan pågår varje kväll från runt 5:26 till den XNUMX januari. Här finns god mat, alkoholfria drycker, karnevalsspel för barnen, en djurpark och speciella utställningar av religiösa reliker. Den innehåller också predikningar och förtjänstgörande.

Här är ett fotogalleri!

Bild efter inläggsinnehåll
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/