Threpprasit Market flyttar till sju dagar i veckan från den 7 februari

Pattaya, Thailand-

Den populära Threpprasit Market kommer att flyttas till sju dagar i veckan vad gäller öppettider från den 7 februari 2023.

Marknaden, som länge var en av de mest populära i Pattaya- och Jomtien-området, hade tidigare bara varit öppen på helgerna.

Den ökande efterfrågan samt återkommande turister från hela världen har dock fått marknadsledningen att fatta beslutet att flytta till sju dagar i veckan.

Marknaden ligger på Threpprasit Road nära Sukhumvit och Outlet Mall. Den har hundratals stånd som ägnas åt en mängd olika mat, drycker, kläder, souvenirer och mycket mer. Under Covid-19 drabbades marknaden hårt av brist på kunder och leverantörer på grund av pandemirestriktioner och virusproblem men har nu återhämtat sig helt.

Marknaden öppnar normalt runt 5:XNUMX.

Foto: Tripadvisor

Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/