Kändisar i Hongkong belönades med prestigefyllda Thailand-priser

PRESSMEDDELANDE:

Michelle Yim, Simon Yam Tat Wah och Roger Wu Wai Chung hedrades med Friends of Thailand och Tourism Authority of Thailand Appreciation Award när de var i Bangkok för att fira kinesiska nyåret 2023.

Bangkok, 23 januari 2023 – För att fira kaninens år och återupptagandet av Hongkongs och Thailands växande turismföretag belönades de legendariska Hongkongkändisarna Michelle Yim, Simon Yam Tat Wah och Roger Wu Wai Chung med Thailand Privilege Card, Thailands vänner, och Tourism Authority of Thailand Appreciation Award, som ett erkännande för deras exceptionellt enastående tjänster inom thailändsk turism på Sindhorn Kempinski Hotel.

Priserna delades ut av Yuthasak Supasorn, guvernör för Thailands turistmyndighet (TAT). Närvarande vid ceremonin var också Chang Yumeng, kulturråd vid Folkrepubliken Kinas ambassad i Thailand, Tanes Petsuwan, TAT:s vice guvernör för internationell marknadsföring – Asien och södra Stilla havet, och Apichai Chatchalermkit, TAT vice guvernör för turismprodukter och företag, som också är styrelsemedlem och tillförordnad president för Thailand Privilege Card Co., Ltd.

Mr. Yuthasak Supasorn, TAT-guvernör, sa "Thailand och Hongkong har alltid delat starka och hållbara förbindelser, och många Hongkongsbor ser Thailand som sitt andra hem. Idag har vi äran att presentera Thailand Privilege Card, Thailands vänneroch Tourism Authority of Thailand Appreciation Award till de legendariska Hongkongkändisarna Michelle Yim och Simon Yam Tat Wah, och vår största influencer, Roger Wu Wai Chung, som ett erkännande för deras anmärkningsvärda bidrag till thailändsk turism och deras engagemang för att föra Thailand och Hongkong närmare. Det viktigaste är att de är engagerade i att göra thailändsk turism bättre för alla.”

Thailand Privilege Card, Thailands vänner, och Tourism Authority of Thailand Appreciation Award lanserades för att hedra framstående personer som hade gjort utmärkande bidrag till den thailändska gemenskapen. Pristagarna valdes ut eftersom de fungerade som förebilder för medkänsla, service och att göra Thailand till ett bättre turistmål.

Medan alla älskar Ms Michelle Yim och Mr Simon Yam Tat Wahs konstnärliga talanger, deras tidlösa handlingar av vänlighet gjorde verkligen en inverkan på thailändsk turism. De stod vid Thailand under svårigheterna och utnyttjade sina kraftfulla influenser och röster för att öka medvetenheten och få Hongkong-gemenskapen att be för de behövande i Thailand. Dessutom tror de att Thailand är ett säkert, välsignat och vackert turistmål, vilket inspirerar sina följare att besöka och njuta av Thailand.

Herr Roger Wu Wai Chung är en sann samhällsförkämpe som arbetar exceptionellt hårt för att stödja thailändsk turism. Hans passionerade själ leder honom till att alltid vara den första att producera spännande och effektiva virala videor för att öka medvetenheten om lokala thailändska turismnyheter och produkter. I decennier, hans Thailandfans plattformen var den ultimata guideboken för många Hongkong-turister. Genom åren delade han hundratals vackra thailändska berättelser med autentiskt innehåll som aktivt engagerar och inspirerar ett brett spektrum av publik att bli kär i Thailand.

Vid firandet av det kinesiska nyåret 2023 i Chinatown på Yaowarat Road i Bangkok, berömmer en pågående utställning av kändistrion vid TAT:s monter deras bidrag till thailändsk turism. HE Phiphat Ratchakitprakarn, minister för turism och sport, Yuthasak Supasorn, TAT-guvernör och Mr. Chadchart Sittipunt, guvernör i Bangkok, stod på scenen för att öppna evenemanget. De tre kändisarna var inbjudna att fira de glada stunderna tillsammans med det thailändska samhället i det kinesiska nyårets anda.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.