166 miljoner baht hälls i utvecklingen av Pattaya Beach

Pattaya —

Pattayas vice borgmästare, Manoch Nongyai, kom ut idag för att ge en uppdatering om utvecklingsprojektet för Pattaya Beach.

Han sa att projektet, som kostade staden 166 miljoner baht, sträckte sig från North Pattaya Beach till ingången till Walking Street, totalt 2.7 kilometer långt.

Byggzonen delades in i zonerna A till E, och endast zonerna A och B var på gång för att minska påverkan på turismen.

Manoch uppgav att staden också beslutat att utöka vägytan med 2.5 meter från norra Pattaya till Soi 4 ​​i centrala Pattaya för att skapa fler parkeringsplatser för turister. Vägen byggdes ut på höger sida och rymde nu cirka 200 bilar.

Men vice borgmästaren sa att förare inte längre skulle kunna parkera sina fordon på odesignade platser på höger sida av Beach Road när projektet väl var klart, med hänvisning till att det skulle hindra fotgängare.


-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.