Motorcyklist som körde i fel riktning träffade frontalt och dödades i Sri Racha

FOTO: ศรีราชานิวส์

Chonburi —

En thailändsk man mötte sin olyckliga bortgång efter att han frontalkrockades av en pickup när han körde mot trafiken tisdagen den 24 januari.

Klockan 11:30 larmades Nongkham-polisen om olyckan i Bueng-distriktet i Sri Racha-distriktet och rusade till platsen med Sri Rachas räddningsenhet.

Teamet kom fram till en enkelriktad väg med tre filer. De hittade offret liggande avliden i höger körfält. Offret identifierades senare av polisen som den 71-årige Mr. Somjai Kamsui, en infödd Chonburi.

Han hittades liggandes uppåt med svåra sår och blödningar. Räddningsmännen täckte hans kropp med ett vitt lakan och transporterade den till ett närliggande sjukhus.

Mr. Somjais Honda Wave-motorcykel förstördes efter att den hade blivit påkörd av en vit Toyota-pickup. Pickupchauffören, Mr. Worawit Kriengkrai, väntade på platsen för att avge sitt uttalande till polisen.

Den 27-årige föraren hävdade att han körde normalt när han stötte på offret som körde i fel trafikriktning. Han sa att han inte kunde göra en nödbroms och kraschade in i offret och dödade honom omedelbart.

Föraren fördes till polisstationen för vidare förhör.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.