Möt och hälsa med Pattaya YouTubers på LePub den 4 februari kl. 4, värd av MisterMitch

Pattaya, Thailand-

Har du någonsin velat ha en chans att träffa några av dina favorit YouTubers och sociala medier influencers som täcker Thailand och Pattaya? Eller kanske bara en chans att träffa likasinnade och diskutera Pattaya i allmänhet över några drinkar?

Det här är din chans! Värd av YouTuber MisterMitch mötet kommer att vara lördagen den 4 februari kl. 4:00 på LePub. LePub ligger i slutet av Soi Diamond i området Walking Street.

Mötet kommer att innehålla en uppsjö av andra populära YouTubers och influencers som t.ex Mister Egg, ägaren till LePub, och Bryan blommor.

Missa inte chansen att träffa och få kontakt med några av de som flyttar och skakar i Pattayas YouTube-värld. Och om du missar det kommer det att vara den första lördagen i varje månad med påminnelser av MisterMitch på hans kanal.

Vi ses där! Här är ett kort videoklipp som visar några av de personer som borde vara med.

Innehåller även:

Chokladman I Thailand https://www.youtube.com/@ChocolateManInThailand

Greeny Travels https://www.youtube.com/@GreenyTravels

FERN Ofiltrerad https://www.youtube.com/@fernunfiltered

Thailand Digital Nomad https://www.youtube.com/@ThailandDigitalNomad

EatOutPattaya https://www.youtube.com/@EatoutPattaya

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/