Utländsk mans flickvän enligt uppgift hoppar ihjäl på Pattaya Condominium

Pattaya —

En thailändsk kvinna ska ha hoppat ihjäl från en lägenhetsbalkong tidigt i morse den 26 januari. Polisen i Pattaya misstänkte att kvinnan kan ha varit berusad och upprörd över sin utländska pojkvän innan hon bestämde sig för att ta sitt liv.

Klockan 1 larmades Pattaya-polisen och Sawang Boriboon-räddare om ett påstått självmord i en bostadsrätt belägen på South Pattaya Road i Soi 30 i Banglamung-distriktet.

Offret, Mrs. Nichanan Bell, var en 45-årig thailändsk kvinna från Nakhon Ratchasima-provinsen. Hon var bara klädd i mörka underkläder när myndigheterna fann att hon låg minskad vänd uppåt på lägenhetens bottenvåning.

Offret rapporterades ha hoppat från en balkong från sjätte våningen och orsakat skador på två motorcyklar innan han träffade marken. Hon fick flera frakturer i armar och ben och nacke, säger räddningspersonalen.

Polisen pratade med offrets snyftande utländska pojkvän och hennes vän. Den utländska pojkvännens uttalande och identitet offentliggjordes inte, men enligt vännen hade offret och hennes pojkvän varit i ett förhållande i 6 till 7 månader.

De två hade precis återvänt till Pattaya efter att pojkvännen sålt sitt eget hus för pengar för att köpa hans flickvän en bil och ett hus i Pattaya.

Vännen sa att offret och hennes pojkvän tog några drinkar innan de gick upp till sitt rum i lägenheten. Men efter bara cirka fem minuter hörde hon ett högt ljud, som hon först trodde var bara några som bråkade. Hon uppmärksammade det inte förrän en säkerhetsvakt sprang för att berätta för henne att hennes vän hade ramlat från hennes rum och nu var död.

Pattaya-polisen sa till räddarna att transportera offrets kropp till Banglamungs sjukhus för obduktion.

Myndigheterna misstänkte att offret kunde ha tjurat om något som hände med hennes pojkvän när hon var berusad och bestämde sig för att ta sitt liv. Det fanns inga tecken på en kamp inne i rummet annat än en låda full med ölflaskor på balkongen, sa polisen.

Den utländska pojkvännen förhördes av polisen men ansågs inte vara misstänkt och var extremt upprörd och känslosam efter den chockerande och tragiska händelsen.

Om du eller någon du känner behöver hjälp, känner dig deprimerad eller ledsen och vill ha någon att prata med, föreslår TPN media Samariterna i Thailand, här.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.