Terminal 21 håller en speciell startbana för campingmarknad denna vecka

Pattaya-

Letar du efter något annat att göra den här veckan här i Pattaya?

Terminal 21 köpcentret håller en speciell Runway Camping Market precis utanför denna vecka med en mängd olika mat, konserter, evenemang och kul.

De är jämna ha en filmkväll senare i veckan som vi berättade här tidigare.

Den här artikeln är dock för att lyfta fram deras utmärkta marknad precis utanför Terminal 21-planet och visa dig några bilder som vårt team tog den här veckan. Hoppas vi ses där snart! Låt oss gå till bilderna!

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/