Terminal 21 håller en speciell startbana för campingmarknad denna vecka

Pattaya-

Letar du efter något annat att göra den här veckan här i Pattaya?

Terminal 21 köpcentret håller en speciell Runway Camping Market precis utanför denna vecka med en mängd olika mat, konserter, evenemang och kul.

De är jämna ha en filmkväll senare i veckan som vi berättade här tidigare.

Den här artikeln är dock för att lyfta fram deras utmärkta marknad precis utanför Terminal 21-planet och visa dig några bilder som vårt team tog den här veckan. Hoppas vi ses där snart! Låt oss gå till bilderna!

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/