Två personer skadades i kollision med flera fordon i Phan Thong

Chonburi –

Två personer skadades tidigare i veckan i en fordonskrock i Phan Thong-distriktet.

Räddningspersonal underrättades om olyckan på natten tidigare i veckan i Nong Tamluek-distriktet.

De och Pattaya News kom till platsen för att hitta en skadad svart sedan. Föraren, Thanaphon Duangchuen, 27, klämdes inuti. Det tog cirka 20 minuter för räddningspersonal att befria henne med en hydraulisk skärare. Hon hade brutit benet och fördes till ett lokalt sjukhus.

I närheten hittade räddningspersonal en skadad lastbil. Den manlige föraren, oidentifierad och i åldern runt 60, hade ådragit sig skador på armen och örat. Han fördes också till ett lokalt sjukhus.

Kameraövervakningsfilmer som tagits i närheten visade att lastbilschauffören, som befann sig i vänster körfält, omedelbart bytte fil för att göra en U-sväng på en plats där bommar placerades för att hindra fordon från att göra en U-sväng. Sedanföraren som körde i hög hastighet kolliderade med lastbilen.

Phan Thong-polisen fortsätter sin utredning i syfte att överväga ytterligare rättsliga åtgärder.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.