Pattaya nattklubbsvakter ska ha attackerat indisk turist på grund av bråk

Pattaya —

En indisk turist sa i söndags att han attackerades av en grupp nattklubbsvakter i Pattaya på Walking Street på grund av vad han säger var ett litet argument.

Pattaya-polisen och Sawang Boriboon-räddare svarade på en misshandelsrapport på Walking Street i södra Pattaya klockan 4.

Den överfallna turisten, endast identifierad som Mr. Prince, behandlades av en barmhärtig samarit på platsen efter att ha fått huvudskador och blödning. Den 32-årige indiska turisten hävdade till polisen med hjälp av en kvinnlig vän som översatte att han hade blivit attackerad av vakterna på en närliggande indisk nattklubb på South Walking Street.

Mr Prince uppgav att vakterna attackerade honom när han gick fram till dem för att klaga på vad han trodde var deras dåliga uppförande och attityd. Han sa att han en kort stund hade ett litet argument med vakterna innan det eskalerade till ett överfall där de attackerade först, sa turisten.

Pattaya Police berättade för The Pattaya News att de skulle kalla de anklagade vakterna och turisten till polisstationen för att lösa tvisten. Discotets namn har undanhållits eftersom polisen i Pattaya fortsätter att utreda händelsen.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!
Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.