Sista kvällen av Naklua Eat and Walk Festival anländer

Pattaya, Thailand-

Efter att ha sprungit sedan december avslutas den populära Naklua Eat and Walk Festival ikväll, den 29 januari.

Festivalen äger rum varje helg från 5:00 till 10:00 och har pågått i fjorton år (minus vissa störningar under COVID-19). Festivalen äger rum på och runt Naklua Seafood Market och Lan Pho Park.

Förutom de självklara aktiviteterna med att äta och promenera innehåller evenemanget även kulturella shower, musik, barnaktiviteter, karnevalspel och mycket mer för att hålla generationer av familjemedlemmar glada och underhållna.

När festivalen närmar sig sitt slut, kommer den inte tillbaka förrän i december i år. Pattaya City planerar dock flera stora evenemang under de kommande månaderna med musikfestivalen i mars varje helg och den populära Songkran Water Festival i april.

Här är några bilder på Eat and Walk från Pattaya City. Vi ses nästa år!

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/