Fiskare misstänkt för svimning drunknar i knädjupt vatten i Pattaya

Pattaya —

En fiskare drunknade i knädjupt vatten efter att ha haft ett blackout när han letade efter fisk i Pattayas Banglamung-distrikt.

Sawang Boriboons räddningsarbetare informerades om händelsen klockan 10 igår, den 29 januari.

De skyndade till platsen vid en damm som ligger djupt in i skogen på privat mark i Soi Nong Ket Yai 13 i Nong Pla Lai-distriktet.

Offret, Mr. Thanya Yossamu, hade redan räddats ur vattnet av sin granne när räddarna kom. 33-åringen förlorade medvetandet, så räddningsteamet försåg honom med livräddande HLR men kunde inte få tillbaka honom. Det fanns inga tecken på skador på offrets kropp.

Pattaya News frågade offrets granne, Mr. Singhan Chumnak, om händelsen. Han uppgav att offrets fru bad honom hjälpa henne att leta efter sin försvunna man som gick och fiskade men plötsligt tappade kontakten.

Grannen hittade offrets sandaler och telefon på stranden av en damm. När han följde offrets spår upptäckte han att offret flöt upp och ner i knädjupt vatten.

Polisen i Banglamung antog att offret kan ha drabbats av ett blackout eftersom han tog några drinkar innan han lämnade sitt hus. Offrets kropp skulle dock obduceras för att klargöra den exakta dödsorsaken på ett lokalt sjukhus.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.