Sju personer skadades efter att en minibuss med kinesiska turister kraschade i Chiang Mai

FOTO: Wasan Sudachan / Sawang Samret Rescue Foundation

Chiang Mai -

Sju personer har ådragit sig skador efter att en minibuss som transporterade kinesiska turister kraschade in i en elstolpe i Doi Saket-distriktet.

Sawang Samret Rescue Foundation underrättades om olyckan klockan 9:30 på måndagen (30 januarith) vid en kurva på Chiang Mai – Chiang Rai Road i Baan Pang Fan i Pa Meang sub-distrikt.

De kom till platsen för att hitta den skadade minivanen inbäddad på elstolpen vid sidan av vägen. Sawang Samret Rescue Foundation rapporterade att sju skadade personer hittades, inklusive föraren, reseguiden och fem kinesiska turister. De fördes till ett närliggande sjukhus.

Doi Saket-polisen fortsätter sin utredning för att hitta den exakta orsaken till olyckan för ytterligare potentiella rättsliga åtgärder.

Den ursprungliga versionen av denna artikel dök upp på vår systerwebbplats, The TPN National News, som ägs av vårt moderbolag TPN media.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.