DJ Aqeel uppträder live på Jannaat nattklubb denna fredag ​​i Pattaya

Pattaya, Thailand-

Denna fredag ​​kommer Jannaat Nightclub på Walking Street i Pattaya att prydas av den världsberömda indiska DJ:n Aqeel.

Om du inte är bekant med DJ Aqeel, ta en titt på hans Wikipedia här or hans Instagram där han har 246,000 XNUMX följare här.

DJ Aqeel är välkänd som världens främsta Bollywood-DJ och borde ta in många fans av Bollywood-dansmusik till Jannat, som ligger mitt på Walking Street, från kl. 9 denna fredagskväll den 3 februari.

För bokningar eller VIP vänligen ring nedan på reklambladet. Men skynda dig eftersom det här evenemanget kommer att fyllas upp väldigt snabbt eftersom det inte är ofta ... om någonsin ... den här nivån av DJ-talang kommer till Pattaya. För mer information om Jannaat Nightclub, klicka här.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/