Den välkända fitness-youtubern Leo Rex, AKA Leo and Longevity, Found Dead in Pattaya Home

Pattaya, Thailand-

Den välkända fitness-youtubern Leo Rex, känd som Leo och Longevity på Youtube, hittades död i ett hem i Pattaya i går kväll, den 30 januari 2023, enligt Pattaya-polisen.

Enligt Pattayas polischef Kunlachart Kunlachai, svarade polisen på ett samtal från andra boende i ett hem i Pattaya Lagoon Village, som ligger utanför Soi Kor Phai, Moo 10, klockan 8:30 den 30 januari 2023.

Vid ankomsten till bostaden hittade polisen en 34-årig amerikansk medborgare, Laith Abdullah Algaz, känd som Leo Rex på nätet, avliden i ett sovrum med eget badrum. Ambassaden och familjemedlemmar ska ha kontaktats av polisen i Pattaya.

Chef Kunlachart uppgav till den associerade thailändska pressen att rummet verkade ha varit rörigt och möjligen genomsökt och föremål var utspridda över sovrummet och badrummet. Blod hittades också på golvet i sovrummet, tillade han.

Herr Algaz hittades avliden på golvet i rummet endast klädd i en svart t-shirt och inga byxor med torkat blod sett från hans näsa och mun, säger Pattaya-polisen. Utredare på platsen berättade för The Pattaya News att Algaz hade varit död i minst fem timmar.

Ett vittne, fröken A. (namn undanhållits på deras begäran), 25, berättade för Pattaya-polisen att andra boende i hemmet gick för att kontrollera Mr Algaz efter att han inte setts på flera timmar och fann sitt rum låst och inte hade något svar till knackningar eller verbala samtal. De använde en reservnyckel för att låsa upp dörren och hittade herr Algaz avliden på golvet och ringde omedelbart Pattaya-polisen.

Pattayas polis flyttar kroppen av Algaz till Institutet för rättsmedicin för en fullständig obduktion och för att hitta den exakta dödsorsaken. De varnade för allmänheten att inte dra några slutsatser förrän en fullständig obduktion och undersökning hade gjorts av den avlidne.

Dessutom kommer de andra boendena i hemmet att föras till Pattayas polisstation för ytterligare intervjuer och diskussion om situationen, enligt Kunlachart Kunlachai.

Mr. Algaz hade varit en regelbunden YouTube-bidragsgivare med fokus på fitness och hälsa. Han hade 123,000 XNUMX plus följare vid presstid.

Detta är en berättelse under utveckling och TPN-media kommer att tillhandahålla mer information när de släpps av relevanta byråer.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/