Narkotikahandlare med 63,500 XNUMX meth-piller slogs i Sattahip efter att ha sålt via Facebook

Chonburi —

Två knarklangare greps onsdagen den 1 februari med 63,500 XNUMX meth-piller i Chonburis Sattahip-distrikt.

Sattahip-polisen spårade de två misstänkta från deras Facebook-konto "Nooka", och genomförde en stingoperation genom att beställa 60,000 XNUMX meth-piller från de misstänkta och locka dem att träffas vid en mötesplats i Chakphong-distriktet i Klaeng-distriktet i Rayong-provinsen.

Den första misstänkte, 28-årige Chotiwat "Nook" Koomsonklin, anlände ensam i en vit Honda Civic sedan. Han greps av polisen med 60,000 XNUMX meth-piller gömda i bilen.

Den första misstänktes gripande ledde till gripandet av den andra misstänkte, Nattapong "Boy" Uthaikao. Den 35-årige misstänkte gömde sig på en icke namngiven resort i Bang Saray-distriktet Sattahip när han tillfångatogs med 3,563 XNUMX meth-piller.

Polisen sa att Chotiwat var en stor återförsäljare och leverantör som huvudsakligen verkade i Sattahip.

De två ska ha erkänt att de sålt droger och sagt att de skaffat dem från en annan agent vid namn "Mike", som gömde sig i Kambodja.

Chotiwat och Nattapong åtalades för innehav av en typ 1-drog med avsikt att sälja och distribuera.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.