Påstås falska regeringstjänstemän Beat, Rob och Kidnap Pattaya Resident

pattaya -

En grupp av vad offret trodde var falska regeringstjänstemän ska ha trängt sig in i offrets hus, rånat pengar från honom och fört bort hans bror från huset tisdagen den 7 februari.

Huset ligger i Pattayas Naklua-distrikt i Banglamung-distriktet. Offret, Mr. Prasit Surprasert, 37, kontaktade The Pattaya News igår, den 9 februari, för att rapportera sin skrämmande upplevelse, och hävdade att han blev slagen av vad han beskrev som en grupp möjligen ta regeringstjänstemän.

Prasit hävdade att de misstänkta också kidnappade hans bror från huset och stal 8,000 XNUMX baht från honom. De misstänkta, som enligt uppgift bar jackor som tillhörde regeringstjänstemän, marscherade plötsligt in i hans hus och anklagade falskeligen en av hans familjemedlemmar för att vara en motorcykeltjuv.

Trots att Prasit nekade till att ha stulit några motorcyklar, lyssnade männen inte och ska ha slagit honom i huvudet med en pinne. De stal också hans pengar, släpade hans yngre bror ut och kidnappade honom, enligt Prasits påstående.

Offret har inte kunnat kontakta sin bror sedan han fördes bort. Han uppgav att han redan hade lämnat in en anmälan till Banglamungs polisstation och ville också att media skulle sprida nyheten.

Prasit var osäker på om de misstänkta verkligen var regeringstjänstemän och trodde att de faktiskt var ett organiserat kriminellt gäng. Han fick en kraftig huvudskada av slaget.

Samtidigt utreder faktiska Pattayas brottsbekämpande myndigheter och tjänstemän fallet vid presstid och letar efter den försvunna brodern.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.