Thai man träffar äntligen sin flickvän online efter 1200 km vandring för att fria, hon sa ja!

FOTO: Khaosod English

Nationellt —

En bestämd thailändsk man träffade äntligen sitt livs kärlek personligen efter att ha korsat en utmanande 1200 km till fots. Mannen på Alla hjärtans dag den 14 februari friade till sin flickvän som han träffade på TikTok och hennes svar var Ja!

Först vår tidigare historia:

En thailändsk man är på ett mödosamt uppdrag för att bevisa sin sanna kärlek till en kvinna han träffade online. Mannen beger sig från sin hemstad i Nakhon Nayok-provinsen och korsar en utmanande 1200 km till fots för att nå sitt livs kärlek i Satun-provinsen på den mest romantiska dagen i Thailand - Alla hjärtans dag.

Nu till vår uppdatering:

Suthep "Maew" Lomjit, en thailändsk man i sitt 52:a år, vandrade en sträcka på 1,200 XNUMX km från sin hemstad i Nakhon Nayok-provinsen i centrala Thailand under den senaste månaden för att träffa sin flickvän personligen som han först träffade online i den södra delen av Thailand. provinsen Satun.

Vid första anblicken verkar uppdraget definitivt omöjligt eftersom resan kommer att ta cirka 16 timmar om det är en non-stop bilresa, medan promenader tar minst 200 timmar, förutsatt att inga bromsar tas.

FOTO: Matichon

För Suthep tog det en månad och mer än 10 kg viktminskning att förenas med sin flickvän, Mrs Thanapa "Yu" Kheawon, 56.

De två träffades i Satun på den mest romantiska dagen i Thailand, Alla hjärtans dag, som utlovat av brudgummen.

FOTO: Khaosod English

Som sagt tidigare av Thanapa hade hon en liten överraskning till sin pojkvän. Onlineflickvännen hade alla sina bästa vänner klädda i rosa som hon själv för att testa om Suthep skulle kunna skilja henne från andra för idag var första dagen som paret träffades för första gången i verkligheten.

Suthep gjorde henne inte besviken utan klarade utmaningen och lyckades identifiera sin flickvän korrekt. Suthep friade sedan till Thanapa och efter en mödosam månadslång resa sa bruden "Ja."

FOTO: Khaosod English

Supportrar till brudgummen packade scenen och gav honom en bil som gåva för hans hängivenhet att bevisa att "äkta kärlek kan hittas på sociala medier." Den utmanande vägen har officiellt avslutats och en ny resa mellan de två har börjat. Vi hoppas att de får ett lyckligt giftliv i många år framöver.
-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, Tick ​​tack, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!
Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.