Pattaya bussar och båtar att flytta till Bali Hai Pier, parkering på stranden förbjuden

Pattaya —

Pattayas borgmästare Poramase Ngampiches och stadens tjänstemän träffades på onsdagen för att diskutera nya parkeringsplatser efter att parkering på Pattaya Beach-sidan kommer att förbjudas från den 1 mars.

Den 15 februari tillkännagav borgmästaren på sociala medier återkomsten av förbud mot parkering på Pattayas strandsida av vägen från den 1 mars som svar på ökande trafikproblem.

Borgmästaren sa att han hittade nya parkeringsplatser för turister, som kan inkludera en parkeringsplats vid avloppsreningsverket i södra Pattaya nära Walking Street.

Människor kunde lätt ta sig till Walking Street och Bali Hai Pier från denna plats, enligt borgmästaren.

Förbudet mot parkering, som kommer att träda i kraft den 1 mars, gäller även för bussar och båtar, sa Poramase och tillade att de skulle behöva flytta till Bali Hai Pier. Båtar kommer inte längre att tillåtas att hämta kunder direkt på stranden och resebussar bör endast lämna och hämta passagerare vid Bali Hai Pier.

Borgmästaren skulle officiellt informera allmänheten och turisterna om denna förändring igen senare.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.