Pattaya Gogo Bar plundrades för påstådd överträdelse av lagliga stängningstider och påstådd människohandel

Pattaya —

Pattaya-polisen slog en a-gogo-bar efter att ha fått ett tips om att platsen påstås ha varit i drift regelbundet efter laglig stängningstid och påstås ha utnyttjat barn under 18 år för prostitution.

Operationen drevs av klagomål från oroliga medborgare om att a-gogo-baren, Club 4, som ligger i Soi Bongkot i Pattayas Nongprue-distrikt i Banglamung-distriktet, påstås ha brutit mot många lagar och förordningar, inklusive människohandel.

Razzian ägde rum cirka 9:30 torsdagen den 16 februari. Även om detta inte var förbi den lagliga stängningstiden hävdade Banglamung-myndigheterna att de hade påstådda bevis som visade att lokalen regelbundet bröt mot denna regel, som i just den här zonen skulle vara midnatt.

Myndigheterna satte in ett lockbete som gick in i baren med 2,800 XNUMX baht kontanter för att be om sexuella tjänster från en påstådd minderårig, enligt chefen för Pattaya-polisen. När lokaloperatören påstås ha gått med på att tillhandahålla tjänsten, signalerade lockbetet att poliserna väntade utanför för att raidera lokalen och fånga de misstänkta.

Chefen för Pattayas polisstation, Pol. Överste Thanapong Phothi, berättade för The Pattaya News att mer än tio kvinnliga anställda underhöll kunder vid borden. Polisen genomförde sedan drogtester på de anställda men hittade ingen som testade positivt, säger överste Thanapong, som ledde verksamheten.

Två misstänkta, 50-åriga fru Kessirin och 49-åriga Jidapha (efternamn undanhållna), greps av polisen anklagade för att ha drivit en nöjeslokal utan rätt licens och utnyttjande av minderåriga för prostitution. Polisen sa att fru Kessirin var chef för lokalen.

Pattayapolisen utökar en utredning för att identifiera den verkliga ägaren till baren och kommer att föreslå Chonburis borgmästare att stänga lokalen i 5 år.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Se mer information om att hyra en fastighet hos oss genom att klicka här.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.