45-årig Pattaya-man greps för att ha skjutit pistol offentligt

Pattaya —

Pattayapolisen arresterade en före detta kock som sköt tre skott offentligt, vilket fick en kvinna att svimma av chock. Skotten träffade lyckligtvis ingen. Ex-kocken ska ha avlossat sin pistol eftersom han inte ville att hans flickvän skulle låna ut pengar till hennes vän.

Den misstänkte, identifierad av polisen som Mr. Pornchai Boonpun, greps i Soi Pattaya-Naklua i Naklua-distriktet i Banglamung-distriktet. Polisen beslagtog en 11 mm pistol från den misstänkte 45-åringen.

Pornchai rapporterades ha avfyrat sitt vapen tre gånger framför en tvättomat lite över midnatt idag den 19 februari. Han troddes ha blivit frustrerad efter att hans flickväns vän försökte låna 500 Baht av hans flickvän, vilket han inte höll med om. Oenigheten orsakade en bitter diskussion mellan paret, som senare eskalerade till skottlossningen.

Även om ingen skadades av skotten, var en kvinna som bara identifierades som 20-åriga Ice så rädd av händelsen att hon svimmade, berättade ett icke namngivet ögonvittne för The Pattaya News. Hon fördes till ett lokalt sjukhus.

Den misstänkte mannen överlämnade sig fredligt till polisen och är fortfarande häktad vid presstillfället. Han brukade vara en kock som arbetade i Pattaya-området, berättade hans vän, som bad att inte avslöja sitt namn, till The Pattaya News.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Se mer information om att hyra en fastighet hos oss genom att klicka här.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.