En person död, fyra skadade i Chonburi bilolycka

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Chonburi —

En pickup satte en annan pickup i bakkant och dödade en 70-årig förare och skadade fyra personer.

Den tragiska olyckan ägde rum i går, den 20 februari, på 344 Road i Nong Phai Kaeo-distriktet, Ban Bueng-distriktet, Chonburi.

Räddningstjänsten från Ban Bueng ryckte ut till platsen för att hitta två pickuper: en grå Mitsubishi med en demolerad stötfångare och en brons Toyota Revo liggandes upp och ner. Räddningsmännen räddade fyra personer, inklusive föraren, från Mitsubishi. Alla offren fick skador varav en fick ett brutet vänster ben.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

De fördes alla till Ban Bueng Hospital.

Räddningsmännen upptäckte sedan en annan man fastklämd under en av pickuperna. De bad en kranbil som satt fast i trafiken i närheten att flytta vraket för att befria offret. Men mannen, identifierad som den 70-årige Pongsak Preamsakchai, dog senare när han kom till Ban Bueng Hospital.

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Föraren av Toyota Revo, 23-årige Mr. Thanapat Kaewlai, berättade för lokala medier att han kort blev distraherad när han försökte vända sin bil och misslyckades med att lägga märke till en pickup framför sig. Distraktionen fick Mr. Thanapat att backa in i Mitsubishi, rapporterade lokala medier.

Samtidigt uppgav föraren av Mitsubishi, 70-årige Mr. Anant Sabai, att kraften från kraschen fick hans fordon att snurra och landade uppåt.

Båda förarna fick skador. Polisen i Ban Bueng uppgav att de skulle kalla förarna till förhör när de väl återhämtat sig.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!
Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.