Kvinnlig bilist bakre lastbil på Chonburi förbifart och dör

Chonburi —

En 36-årig kvinna körde dödligt in i baksidan av en stillastående lastbil på en Chonburi förbifart i går, den 21 februari.

Chonburi-räddare reste för att hjälpa en kvinnlig bilist på en förbifart i Nong Mai Daeng-distriktet, Mueang-distriktet, klockan 11:30. Offret, Sunan Samana, 36, fick allvarliga ansiktsskador efter att ha kört in sin motorcykel i en parkerad lastbil.

Räddningsmännen gav första hjälpen till offret men utan resultat. Hennes blå Honda Scoopy I upptäcktes fallen nära offret.

Polis från Mueang-distriktet anlände senare till platsen för att förhöra lastbilschauffören, 62-årige Sanguan Saengrach. Föraren sa att han parkerade sin lastbil på sidan av förbifarten för att ta ut pengar från en bankomat. Medan han skulle köra iväg satte offret honom plötsligt bakåt.

Polisen uppgav att offrets skador kunde ha orsakats av krossat glas som var en del av hennes motorcykelhjälm. Glaset krossades och skadade offret vid kollisionen, uppger polisen. Offrets kropp transporterades till ett lokalt sjukhus för att vänta på religiösa riter.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.