Pattaya utsett till bästa valet för thailändska familjesemester av Agoda Survey

Pattaya —

Thailands badortsstad Pattaya har erkänts som det bästa valet för thailändska familjer när det kommer till semesterdestinationer, enligt en undersökning gjord av Agoda.

Den berömda onlineresebyrån som specialiserar sig på att tillhandahålla bokningstjänster för hotell, resorter, lägenheter och andra typer av boende runt om i världen, Agoda, säger att Pattaya är det främsta semestermålet för thailändska "familjer", följt av Hua Hin /Cha -är på andra plats och Phuket på tredje plats.

Dessa rankningar är baserade på data från thailändska resenärers boendesökningar under början av förra året, enligt Agoda.

Anledningen till att Pattaya är det bästa valet är för att thailändska familjer mest vill koppla av och spendera kvalitetstid tillsammans i kuststaden, säger Peeraphon Sa-nga-muang, chef för Agoda Thailand.

Den kompletta listan över de 10 främsta inrikesdestinationerna eftersökta av thailändska familjeresenärer är följande:

  1. pattaya
  2. Hua Hin / Cha-am
  3. phuket
  4. Bangkok
  5. Chiang Mai
  6. Chonburi
  7. Khao Yai
  8. Krabi
  9. Rayong
  10. Koh Samet

Dessutom visade en annan undersökning från Agoda, som samlade in svar från 14,000 3 resenärer, att de tre bästa aktiviteterna som thailändare väljer att göra när de reser med sina familjer är:

  • besöker viktiga landmärken i provinsen
  • dricker kaffe medan du njuter av strandatmosfären
  • ha kul med nöjesparker eller vattenparksturer

Samtidigt är de 10 mest populära internationella destinationerna som thailändska turister sökt efter:

  1. Tokyo
  2. Singapore
  3. Hong Kong
  4. Osaka
  5. kawaguchiko
  6. Seoul
  7. Taipei
  8. Fukuoka
  9. Sapporo
  10. Kyoto

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.