Pattaya Music Festival 2023 Presskonferens hålls och officiellt tillkännagiven

Pattaya –

Pattaya Music Festival har officiellt tillkännages som kommer att hållas varje helg nästa månad.

Presskonferensen hölls i går (24 februarith) på Central World Department Store i Bangkok som leds av Pattayas borgmästare Poramese Ngampichet.

Borgmästare Poramese berättade för Pattaya News att Pattaya Music Festival 2023 kommer att hållas under konceptet "Sound on the Sand" med den största moderna musikfestivalen på stranden. Den fyra veckor långa musikfestivalen kommer att hållas varje vecka på fredag ​​och lördag nästa månad.

Första veckan mars 3rd till mars 4th det kommer att finnas tre etapper på North Pattaya Beach (Dusit Thani Curve), på Pattaya Beach nära Soi 6 och i Central Pattaya (mittemot Central Pattaya Department Store)

Andra vecka mars 10th till mars 11th det kommer att finnas en scen på Jomtien Beach (framför Kra Tueng Thong-templet).

Tredje veckan mars 17th till mars 18th det kommer att finnas en etapp på North Pattaya Beach (Dusit Thani Curve).

***Den 18 marsth det blir en scen på Koh Larn på Samae Beach.

Fjärde veckan från 24 marsth till mars 25th det kommer att finnas en enda etapp på North Pattaya Beach (Dusit Thani Curve).

Borgmästare Poramese berättade för Pattaya News att Pattaya Music Festival kommer att presentera många kända sångare och band och kommer att fortsätta i många timmar. Detta kommer att bli den största gratiskonserten i Thailand. Musikfestivalen i Pattaya har hållits regelbundet sedan 2002. Festivalen har stärkt både ekonomin och turismen i Pattaya, Chonburi och Thailand.

Det kommer att finnas 12 bussar för att hjälpa servicebesökare att resa under festivalen för att minska trafikstockningarna. Pattaya Beach Road kommer att vara tillfälligt stängd från 4:00 till 1:00 under festivalens första helg nästa vecka.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!
Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Se mer information om att hyra en fastighet hos oss genom att klicka här.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.