Level Up Your Weekend på Jannaat nattklubb i Pattaya

Det är lördag och vad passar bättre för att markera helgen än att besöka nattklubben Jannaat i Pattaya på Walking Street?

Jannaat ligger ungefär mitt på Walking Street i södra Pattaya och ger dig festen varje kväll. Med fantastiska DJ:s, belysning, magdansshower och atmosfär är det den perfekta platsen att fira din semester. Jannaat välkomnar människor från överallt!

Öppet varje kväll till sent kan du också boka bord för att se till att du kan få den bästa platsen genom att ringa +917893806821 eller skicka meddelanden till dem på deras Facebook genom att klicka eller knacka här.

De har också en utmärkt Instagram för att hålla koll på alla händelser som händer som du kan besöka här.

Visste du att de också gör pool- och yachtfester? Kontakta dem för mer information så ses vi på Jannaat snart för en kväll du aldrig kommer att glömma!

Det föregående är ett sponsrat meddelande.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/