Tysk turist- och minibussförare dör i kollision med två fordon i Kanchanaburi, Thailand

Kanchanaburi –

En tysk turist och en förare dog efter att deras SUV kolliderade med en minivan i Kanchanaburi, i västra Thailand.

Räddningstjänsten underrättades om olyckan klockan 5 på söndagen (07 februari)th) på Sai Yok – Thong Papoom Road (nr 323) i Ta Sao-distriktet, Sai Yok-distriktet.

De anlände till platsen för att hitta den skadade minivanen på vägkanten och den skadade SUV:n fortfarande på vägen. SUV-föraren, Chanchai Buakajorn, hade ådragit sig olika icke-livshotande skador och minivansföraren, Prasit Boonyiem, hittades tyvärr avliden inne i minivanen.

Tre passagerare befann sig i minivanen och identifierades som två tyska turister, Mr. THOMAS D., Ms. ALEXANDRA D., och en thailändsk reseguide Mr. Jarin Tamrongsuppattakun. De hade alla ådragit sig olika skador. Men herr THOMAS dödförklarades tragiskt nog senare på ett sjukhus.

SUV-föraren, Chanchai, berättade för Saiyok-polisen att han somnade vid ratten innan han kraschade med minivanen i motsatt körfält. Saiyok-polisen fortsätter sin utredning för ytterligare möjliga rättsliga åtgärder.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/