Utländskt par fångade på viral video som påstås utföra obscena handlingar offentligt nära Pattaya Music Festival Scen

Pattaya –

Ett utländskt par fångades på kamera som verkar utföra obscena sexuella handlingar offentligt bredvid den under uppbyggnad Pattaya Music Festival-scenen på Pattaya Beach.

Ett tvåminutersvideoklipp av ett utländskt par som utför obscena handlingar gick viralt i Pattayas sociala medier den här veckan efter att en orolig medborgare filmade materialet och släppte det online.

Det fanns många människor i närheten på stranden vid tidpunkten för händelsen, inklusive familjer enligt den anonyma bekymrade medborgaren som filmade videon. Arbetare höll också på att installera scenen för Pattaya Music Festival. Det utländska paret verkade inte bry sig om att någon tittade på dem.

Pattaya City Police berättade för Pattaya News idag (3 marsrd) att de kontrollerar CCTV-bilder för att hitta det utländska paret för ytterligare rättsliga åtgärder.

Polisen har också tidigare påmint allmänheten att inte släppa sådana här videofilmer på nätet utan att omedelbart kontakta dem och föra bevis till dem för granskning och rättsliga åtgärder.

Pattayapolisen uppgav också att handlingen skadar den enastående familjevänliga bilden av Pattaya i världsklass och skadar turismen, så att hitta förövarna var en högsta prioritet.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!
Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Se mer information om att hyra en fastighet hos oss genom att klicka här.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.