Förmedla ditt budskap till tusentals kunder - Baht Bus Advertising Pattaya

Varför annonsera på Baht-bussar?

Baht Bus-annonsering är perfekt för varumärkesmedvetenhet och för att nå nya människor som inte är anslutna till sociala medier eller Youtube.

Bussarna tar med dina annonser till alla områden i Pattaya. Du kan rikta in dig på vem du vill, turister, thailändare (för att få personal), du kan sätta in rekryteringsannonser i bahtbussarna och annonsera för bilar bakom bahtbussarna. Kostnaden är utmärkt valuta för pengarna för att få ut ditt varumärke/företag. Dessutom finns det 10+ Youtube-streamers som regelbundet videor som passerar bahtbussar, vilket är en annan utmärkt bonus. Många kunder ser våra annonser på folks YouTube-kanaler.

Företagsägare frågar ofta hur man skaffar fler kunder, vi tar med våra annonser i linje med din kunds syn över hela staden, förbi deras vistelseort och på internet.
Vår annonsering riktar sig till förare, fotgängare och företagare, och våra bussar spelas in dagligen på Youtube-kanaler eftersom Pattaya tycks filmas dagligen av streamers.
Vi kan hjälpa dig med varumärkeskännedom eller så har vi specialerbjudanden om du köper fler.
Det är perfekt för kundförvärv när nya människor kommer till stan och ser din reklam innan de ansluter online.
Vi rekommenderar för barägare 6 baht bussar, vi rekommenderar gogos/nattklubbar bör få 15-30 baht bussar.
Kontakta oss för effektiv reklam. Tack.
För att kontakta Baht Bus Advertising:

https://bahtbusads.com/

ELLER:

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/