Sommaren i Thailand börjar officiellt

Thailand -

Sommaren i Thailand började officiellt på söndagen (5 marsth). Sommarsäsongen förväntas sluta i mitten av maj, enligt den thailändska meteorologiska avdelningen (TMD).

TMD utfärdade ett tillkännagivande på fredagen (3 marsrd), 2023. TMD anger att Thailands vinter kommer att avslutas och sommarsäsongen börjar på söndag (5 marsth).

Under dagtid kommer de flesta områden i de övre delarna av Thailand kontinuerligt att ha varmt väder. Den lägsta temperaturen kommer att vara 35 grader Celsius. De norra och nordöstra delarna av Thailand kommer dock fortfarande att ha svalt väder på morgonen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/