Sju Pattaya-män testade positivt för illegala droger under polisrazzia på sågverksgemenskapen

Pattaya —

I en polisinsats tidigt på morgonen idag, den 8 mars, har sju män i Pattaya testat positivt för illegala droger.

Över 100 brottsbekämpande tjänstemän utplacerades klockan 5:30 idag för att göra en razzia mot Pattayas sågverksgemenskap i Banglamung-distriktet i Banglamung-distriktet efter att myndigheterna larmades av anonyma oroliga medborgare om grovt drogmissbruk i området.

För att täcka hela samhället delades poliserna in i fyra grupper och gick från dörr till dörr för att genomföra drogtester på varje invånare. Sju män testades positivt för illegala droger och greps för ytterligare rehabilitering. Ett meth-piller och några drogrelaterade föremål hittades också och beslagtogs.

Chefen för Banglamung-distriktet, Pisit Sirisawatnukul, som ledde operationen, sa till The Pattaya News att han kommer att utöka utredningen ytterligare för att arrestera en narkotikahandlare som tros fortfarande vara på flykt.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, TikTok, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!
Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.