Sri Racha-kvinna dog i motorcykelolycka, hennes dotter överlever med allvarliga skador

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Sri Racha —

En 41-årig mamma dog tragiskt efter att hon kört sin motorcykel in i en elstolpe. Hennes piljonridande dotter överlevde kraschen men fick allvarliga skador.

Nongkhams polis och räddningspersonal reagerade igår, den 8 mars, på en dödlig trafikolycka i Nongkham-distriktet i Sri Racha-distriktet, Chonburi. På vägen hittade myndigheterna två kvinnliga offer identifierade som Ms. Potjaman Chuklin, 41, och hennes 7-åriga dotter.

De två svarade inte och fick allvarliga skador. Potjaman, vars Honda Wave 110i-motorcykel hittades fallen i närheten, fick sår i ansiktet och blödde. Räddningsmännen försåg henne med livräddande HLR, men de misslyckades. Hennes dotter fick också HLR och fördes till närmaste sjukhus. Hon levde och fick nära läkarvård, rapporterade lokala medier.

Enligt ett ögonvittne till olyckan, Jim Srisuwan, körde offret sin motorcykel i hög hastighet. Hon plöjde sedan in i en elstolpe och slungades ner på marken med sin dotter.

Offrets kropp transporterades till ett lokalt sjukhus för att vänta på religiösa riter.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.