Polisens tillslag mot motorcykelåkare i Pattaya, lovar att lösa växande problem

Pattaya –

Polisen slog till mot motorcykelåkare i Pattaya-området i går kväll och lovade att lösa växande problem med racing i området.

Ett polisteam ledd av Chonburis provinsbiträdande befälhavare överste Patikorn Sornchai och Pattaya City Police satte upp en checkpoint nära korsningen mellan Jomtien Second Road och Sukhumvit Road i Nongprue i natt (11 mars)th).

Överste Patikorn berättade för Pattaya News att många motorcykelåkare gillar att samlas i detta område. Invånarna har klagat på att de orsakar allmän olägenhet.

Många mestadels tonåringars motorcyklar stoppades för kontroller. Mer än 30 av dem hittades med modifierade motorcyklar med höga avgasrör, inga registreringsskyltar och inga giltiga fordonshandlingar. Motorcyklarna togs i beslag och rättsliga åtgärder vidtas mot förarna och/eller deras vårdnadshavare om det gäller.

Fler foton:

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!
Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Se mer information om att hyra en fastighet hos oss genom att klicka här.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.