Chonburi motorcyklist bakifrån parkerade bil vid rött ljus och dör

FOTO: TMN Kabel-TV Pattaya

Pattaya —

En 27-årig man som körde motorcykel krockade baktill på en parkerad sedan mot rött ljus och avled. Mannen dukade av av sina skador innan räddningsstyrkorna anlände.

I natt, den 12 mars, hittades en thailändsk man vid namn Mr. Ekaphol Thongkaew avliden i korsningen som leder till Bangsaen Beach i Mueng-distriktet i Chonburi. 27-åringen dog på grund av sina svåra ansiktsskador efter att ha rampat in sin vita/rosa Honda Wave-motorcykel bak i en sedan.

Sedanföraren, 43-årige Suwisit Chuchatthaisan, berättade för lokala medier att han väntade på grönt ljus i korsningen när offret plötsligt körde på honom. Först trodde han att det var en bil men blev senare chockad när han fick reda på att det var en motorcykel och att föraren avled.

Suwisit uppgav att han ringde polisen omedelbart. Myndigheterna kontrollerar under tiden CCTV-bilder från korsningen för att bevisa sedanförarens berättelse giltighet. Offrets kropp fördes till ett närliggande sjukhus.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Bild efter inläggsinnehåll
Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.