Rasande transperson klättrar på flaggstång utanför Pattayas polisstation, orsakar offentlig plats

Pattaya, Thailand-

En arg och engagerad transperson klättrade upp i en flaggstång utanför Pattayas polisstation, blinkade med massor av turister och skrek hot och förolämpningar mot mängder av åskådare tidigt i morse.

Händelsen inträffade runt 12:15 idag, den 13 mars 2023, framför Pattayas polisstation på Soi 9.

En transperson som Pattaya polisen säger har en kriminell historia blev rasande framför stationen, hotade turister och skrek osammanhängande och skrämde åskådare.

Personen, vars namn undanhölls av polisen i Pattaya i väntan på en psykiatrisk utvärdering, klättrade på flaggstången på framsidan av stationen vid ett tillfälle och började blinka med turister och åskådare medan han fortfarande kastade förolämpningar och verbala hot.

Flera poliser i Pattaya lyckades gripa och arrestera personen som fördes in på stationen för att föras till ett lokalt sjukhus för en psykiatrisk utvärdering och eventuell medicinsk hjälp.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/