Pattaya Dolphins Football Club omdöpt till Pattaya United

FOTO: Pattaya Dolphins United

Pattaya —

Pattaya Dolphins United Football Club bestämde sig för att byta namn till "Pattaya United" i ett gynnsamt försök att vinna stort under nästa säsong.

Pattaya Dolphins, de regerande mästarna i Thai League 3 Eastern Region, genomgick nyligen en stor omprofilering för att återgå till sitt tidigare namn, Pattaya United, i ett försök att återta sin tidigare glans under den kommande säsongen.

Klubbens ordförande, Chokchai Thetpan, kommenterade omprofileringen av Facebook, och sa: "Jag vill betala tillbaka fotbollsfansen som har stöttat vårt lag tidigare. Vi hoppas kunna föra samman Pattayas fotbollsfans för att skapa en ny legend och storhet.”

Klubben har också nästa plan som är att uppdatera och modernisera sitt emblem för att göra det mer dynamiskt och modernt.

Chokchai sa att dessa förändringar förhoppningsvis kommer att ge lycka till hans team så att det kan återta storhet som tidigare. "Jag kommer att leda det här laget till framgång under nästa säsong som en gåva till varje supporter", sa lagledaren.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.