En titt på veckan som kommer i Thailand och Pattaya News: Ramadan börjar, musikfestivalens sista helg och mer

Thailand-

Följande är vår veckofunktion där vi diskuterar de främsta händelserna och nyheterna som kommer upp under nästa vecka, 20 mars till 25 mars 2023.

Detta gör att våra vanliga läsare kan ha en solid uppfattning om saker som händer både i Pattaya och Thailand under de närmaste dagarna.

Först och främst börjar Ramadan den här veckan i Thailand, troligen infaller på onsdagskvällen när iakttagelsen av halvmånen börjar en månad av fasta, bön och gemenskap för den islamiska gemenskapen i Thailand.

pattaya har en stark muslimsk gemenskap som vi nyligen täckte HÄR och förbereder för Ramadan.

För dem som markerar Ramadan säger vi här på TPN media: Ramadan Mubarak!

Dessutom fortsätter AFC Beach Soccer Asian Cup i Jomtien den här veckan. Thailand har en stor måste-vinn-match mot Bahrain i morgon kväll, måndagen den 20 mars. Du kan läsa mer om detta spel och var cupen hålls genom att trycka eller klicka här.

Lycka till Thailand, Bahrain kommer att bli en tuff motståndare!

Slutligen, den sista helgen av Pattaya Music Festival, vecka fyra, är den kommande helgen på fredag ​​och lördag, 24 och 25 mars. Det kommer att äga rum på North Pattaya Beach nära Dusit Hotel och med stora artister som Paper Planes och 1Mill. Inträde är gratis.

De som inte är intresserade av evenemanget bör vara medvetna om att Pattaya Beach Road från Dolphin Roundabout till cirka Soi 5 kommer att vara stängd båda dagarna från 5:XNUMX till cirka midnatt. Genomgående trafik ska undvika området.

Det var allt för denna vecka, ha en trygg och rolig vecka! Ta hand om er själva och varandra.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/