Pattaya motorcyklist bakåtvänd 18-hjuling i dödsolycka

Pattaya —

En 38-årig man körde dödligt i bakkant på en lastbil i Pattayas Banglamung-distrikt klockan 3 på morgonen den 19 mars.

Kraschen inträffade framför en Makro-butik i södra Pattaya på Sukhumvit Road på väg till Pattaya, Pol. Kapten Sanan Kotanon, biträdande utredningschef vid Pattaya, berättade för The Pattaya News.

Polis och Sawang Boriboon räddningsarbetare som skyndade till platsen hittade en kraschad röd Honda Wave motorcykel på vägen bredvid en 18-hjuling med Prachuap Khiri Khan registreringsskyltar.

Platsen för den tragiska dödsolyckan

En thailändsk motorcyklist, 38-årige Mr. Chinawat Chaichum, dödades på platsen. Offret fick svåra huvudskador och kraftiga blödningar. Mannens kropp fördes till ett närliggande sjukhus. Polisen förhörde lastbilschauffören, 56-årige Chalong Chuklin, som väntade på platsen.

Chalong berättade för The Pattaya News att han levererade varor till Makro-butiken och höll på att vända lastbilen till butiken när han hörde ett högt ljud som att något träffade baksidan av hans lastbil. Han stannade och gick för att kontrollera, och upptäckte att en motorcykel hade backat hans lastbil. Chalong sa att det fanns en skadad och medvetslös person som låg i en blodpöl, så han kontaktade snabbt myndigheterna.

Pattaya-polisen undersöker CCTV-filmer som registrerade olyckan för att hitta den exakta orsaken.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Har du ett allmänt nyhetstips, pressmeddelande, fråga, kommentar, etc? Vi är inte intresserade av SEO-förslag. Maila oss på Tips@ThePattayanews.com

Bild efter inläggsinnehåll
Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.