Nyvald president för Rotary Club Of Pattaya International

Pattaya, Thailand-

  Rotaryklubben i Pattaya International vill välkomna sin nyvalde president, Philip Wall Morris.

Han har varit rotarian i 18 år och har fått många Rotarypriser.

Hans mål för klubben är att göra den till en stor familj och se till att klubben har transparens och förtroende och att alla medlemmar behandlas lika och respekterar varandra.
Han önskar också att medlemmarna ska känna sig fria att uttrycka sina åsikter och idéer i förtroende.
I gengäld lovar han att informera medlemmarna och hjälpa dem med de många ämnen och kurser som Rotary erbjuder.
Han lovar också att arbeta nära och tillsammans med andra Rotaryklubbar och ha flera projekt fokuserade på det lokala samhället.
Slutligen känner Rotaryklubben i Pattaya International att hans erfarenhet och ledaregenskaper kommer att driva klubben vidare och göra dem starkare.
Förutom de många välgörande ändamål som Rotary Club Of Pattaya International åtar sig och planerar, är umgänge också viktigt för alla medlemmar och vänner. Klubben träffade nyligen intressanta gäster från Europa:
Andreas Thommen har varit medlem i Rotary i 20 år och är också ordförande för Zürich Rotaryklubb och kunde från första hand berätta hur Rotary Schweiz fungerar. Professor Dr Klaus Ries från universitetet i Jena (Tyskland) berikade kvällen med sina kunskaper. Fler kvällar av det här slaget är inplanerade och borde vara viktiga möten.

Rotaryklubbens internationella delegation i Pattaya med Andreas Thommen (andra från vänster) och professor Dr. Klaus Ries, till höger.

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/