Thailand slår Bahrain 2-0 i AFC Beach Soccer Asian Cup, Tops Group, går vidare till kvartsfinal

Jomtien Beach, Thailand-

Thailand, inför en passionerad hemmapublik, slog Bahrain i AFC Beach Soccer Asian Cup, ikväll, den 20 mars 2023, med 2-0 på Jomtien Beach nära Soi 12.

Matchen hade gynnats av Bahrain men underdogs Thailand hade hemmapubliken på sin sida och landade efter en spännande prestation en plats i kvartsfinalen i cupen.

Det blir första gången Thailand går vidare från gruppspelet på fyra framträdanden i cupen. De tre bästa lagen i cupen går vidare till FIFA World Beach Soccer Cup.

Thailand förlorade sin öppningsmatch mot Saudiarabien men med rygg mot rygg vinster mot Afghanistan och nu toppade Bahrain sin grupp och är redo för en knockoutmatch mot Förenade Arabemiraten onsdagen den 22 mars kl. 6:30.

Inträde till alla cupmatcher är gratis, men när Thailand går vidare och fortsätter så är det strikt först till kvarn som gäller biljetter på speldagen. De som vill se Thailand spela UAE bör vara tidigt eftersom många fans avvisades på grund av en kapacitetspublik ikväll.

Alla matcher spelas på en specialbyggd stadion på Jomtien Beach nära Soi 12.

Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/