Thailands seger över Afghanistan i AFC Beach Soccer Asian Cup behåller hoppet om att gå vidare

Jomtien Beach-

En bråkig publik hejade på Thailand i går kväll, den 18 mars 2023, när Thailand slog Afghanistan i en spännande närkamp med 5-4.

Thailand hade förlorat sin öppningsmatch mot Saudiarabien tidigare i veckan och som ett resultat var detta en måste-vinn-situation.

Lyckligtvis är det precis vad som hände när Thailand lyckades knäppa av Afghanistan och möta Bahrain i vad som kommer att bli en tuff match måndagen den 20 mars klockan 830.

De tre bästa lagen i cupen går vidare till FIFA World Beach Soccer Cup.

Spel spelas på en specialbyggd stadion på Jomtien Beach nära Soi 12. Inträdet är gratis men antalet platser är begränsat och det är först till kvarn som gäller. När Thailand vinner mot Afghanistan väntas ytterligare en kapacitetspublik på måndag kväll, så om du planerar att närvara var tidigt ute.

Om Thailand slår Bahrain är de nästan säkra på att gå vidare till knockoutomgången.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Hjälp till att stödja The Pattaya News 2023!

Behöver du medicinsk eller reseförsäkring för din resa till Thailand? Vi kan hjälpa!

Behöver du juridisk rådgivning eller en advokat? Vi kan hjälpa. Klicka här.

Se mer information om att hyra en fastighet hos oss genom att klicka här.

Vill du annonsera hos oss eller fråga om marknadsföring av ditt företag, evenemang, välgörenhet eller sportevenemang? Mejla oss på Sales@ThePattayanews.com

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.