Polisen söker igenom nattställen i Pattaya för att avskräcka människohandel

Pattaya —

Pattaya-polisen i en gemensam insats med många andra myndigheter som Thai Immigration genomsökte två nattlivsställen i Pattaya i natt för att förhindra människohandel, minderåriga, illegala droger och bärande av vapen.

Operationen tvingades av en nyligen raid i Patong-området i Phuket, som avslöjade människohandel och sexuellt utnyttjande av barn. Sökandet i Pattaya ägde rum klockan 11 igår, den 21 mars, och enligt poliser riktade sig slumpmässigt mot två nattställen i Soi Bongkot, södra Pattaya.

Många organ deltog i genomförandet av operationen, nämligen Pattayapolisen, Chonburi immigration och turistpolisen. Myndigheterna berättade för The Pattaya News att de inte kunde hitta något olagligt efter att ha genomsökt de två platserna, även om de lovade att fortsätta denna improviserade operation för att avskräcka människohandel, illegala droger, bärare av vapen av besökare eller platsvakter och minderåriga.

Pol. Överste Parinya Klinkesorn, chef för Chonburi Immigration, sa till The Pattaya News att han ville göra Pattaya till en ren och säker destination för turister och att detta mål kunde uppnås genom att förhindra alla typer av fel.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, Tick ​​tack, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.