Utlänning utan bar överkropp skapar förödelse på restaurangen Pattaya, polisen tror att mannen var berusad

Pattaya —

En utländsk man i Pattaya greps under dagens tidiga timmar för att ha orsakat en scen på en Isaan-restaurang på Third Road. Enligt polisen var mannen troligen berusad.

Klockan 3 på morgonen den 23 mars vidtog Pattaya-polisen omedelbara åtgärder när de mottog en rapport om en störande utländsk turist som orsakade störningar och skadade egendom på en restaurang som ligger längs Pattaya Third Road.

När poliserna anlände till platsen hittade de en bar överkropp, muskulös utländsk man mellan 35 och 40 år gammal som sprang runt i restaurangen och skrek, som enligt uppgift såg förvirrad och berusad ut.

Ett thailändskt ögonvittne vid namn "Mix", 42, berättade för The Pattaya News att mannen plötsligt kom springande från ingenstans från gatan och försökte ta sig in i restaurangens kök. Han hade skrämt andra kunder och även skadat platsens egendom, enligt Mix. Han var inte kund och hade inte köpt något och ingen på restaurangen kände igen honom, sa matställets personal till polisen.

Mannen skrek och skrek och ignorerade upprepade förfrågningar om att lämna så polisen tillkallades.

Polisens närvaro drev mannen att skynda till restaurangens andra våning för att gömma sig. Men myndigheterna kunde så småningom underkuva och sätta handbojor på honom, med hjälp av många lokalbefolkningen på grund av hans styrka. Mannen var cirka 35-40 år gammal med okänd nationalitet och utan legitimation eller plånbok. Han fördes till Pattayas polisstation för att åtalas.

Ingen skadades av händelsen även om mannen fortsatte att orsaka en plats på polisstationen genom att skrika och skrika och beskrevs av polisen som osamarbetsvillig och i ett tillstånd av raseri.

Polisen planerade att hålla mannen i en cell tills han nyktrade till och de skulle kunna söka mer information om hans identitet och överväga rättsliga anklagelser. Det var okänt om alkohol- eller drogtester skulle genomföras.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.