Trailer Truck störtar från Elevated Road i Bangkok, förare dödad

Bangkok —

En släpvagn störtade på torsdagen av misstag från en förhöjd väg i Bangkok och krossade föraren till sin död.

Den 23 mars, runt 2:30, mottog motorvägspolisen en rapport om en containerlastbilsolycka som hade fallit från Thap Chang-överfarten, som förbinder motorvägsväg 9 i Prawet-distriktet i Bangkok.

Lastbilen hade vält och blockerade järnvägslinjen mellan tågstationerna Thap Chang och Lat Krabang. Räddningsteam skickades snabbt till platsen för att hjälpa den icke namngivna skadade föraren av lastbilen. Men deras ansträngningar misslyckades och föraren avled tragiskt på platsen innan han transporterades till polisens rättsmedicinska sjukhus.

Senare försökte Highway Police Station 2 tillsammans med åtta andra enheter från Highway Police-styrkan tillsammans rensa lastbilen från järnvägslinjen. Men på grund av containerbilens stora storlek och den stora mängden kläder inne i containern gick processen att ta bort vraket med svårigheter och utmaningar.

Highway Police Station 2 uppgav att de hade granskat CCTV-bilder av olyckan och fann att föraren inte var snabb. Polisen undersöker just nu orsaken till olyckan för att förhindra att det i framtiden inträffar igen.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, Tick ​​tack, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!
Eller gå med oss ​​på Telegram för att bryta varningar!

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.