Ultimate Hip-Hop Festival "Rolling Loud Thailand" kommer att ta Pattaya By Storm från 13 till 15 april

UTKAST - Sanook

Pattaya —

Rolling Loud Thailand 2023 kommer att bli den ultimata hiphopupplevelsen, med några av de största namnen i branschen. Från den 13:e till 15:e april kommer legenden Siam Pattaya att stå värd för ett 24-timmars, non-stop, hiphop-evenemang som sammanfaller med Songkran-festivalen.

Thailand har gradvis vuxit fram som en populär destination för hiphopmusik i Asien, och Rolling Loud Thailand 2023 kommer att stärka sin status som en toppdestination för denna genre. Festivalen kommer att innehålla en otrolig lineup av världskända hiphop-artister från Amerika, Kanada och Korea, inklusive Travis Scott, Cardi B, Chris Brown, Jay Park, BiBi, Jessi och Big Naughty, alla packade på Legend Siam Pattaya plats mitt i Pattaya.

Sedan debuten i Florida 2015 har Rolling Loud blivit en världsomspännande sensation eftersom det har lockat till sig en massa publik på över 200,000 XNUMX personer. Med framträdanden av några av de mest populära och begåvade rapparna i branschen har evenemanget blivit ett måste-se-spektakel för hiphopfans runt om i världen.

Oavsett om du är i Pattaya eller inte är Rolling Loud Thailand 2023 ett evenemang du helt enkelt inte får missa. Denna festival kommer att bli en av årets mest spännande evenemang tillsammans med Songkran-festivalen. Så markera dina kalendrar för 13-15 april och gör dig redo att uppleva det ultimata hiphopextravaganzan i Thailand!

För mer information klicka eller tryck här.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.