Central Pattaya Mall tillkännager Songkran 2023 Concert Lineup

Pattaya, Thailand-

Det thailändska nyåret, Songkran, äger rum i Pattaya för första gången sedan 2019 med fulla konserter och fester och Central Mall har tillkännagett sin lineup av konserter under festivalen.

På grund av pandemin ställdes Songkran, även känd som vattenfestivalen, i princip in under 2020 och 2021 och tillät endast traditionella evenemang 2022. Men i år har restriktionerna hävts och vattenstrider, konserter och fester är tillåtna igen för att fira det thailändska nyåret.

Som ett resultat har Central Mall Pattaya tillkännagett en fantastisk lineup av artister för festivalen inklusive Bowkylion, Zom Marie, Zeal och Silly Fools. Inträdet är gratis och konserterna kommer att hållas i den nedsänkta zonen framför Central Mall på Beach Road-sidan.

Var dock varnade, du är mycket sannolikt att bli blöt vid dessa evenemang, särskilt på sista dagen, Wan Lai, den 19 april, så klä dig för att förbereda dig för att bli genomblöt!

Prenumerera
Adam Judd
Mr. Adam Judd är delägare i TPN Media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika, men har också bott i Dallas, Sarasota och Portsmouth. Hans bakgrund är inom detaljhandel, HR och driftledning och har skrivit om nyheter och Thailand i många år. Han har bott i Pattaya i över nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser skicka ett e-postmeddelande till Editor@ThePattayanews.com Om oss: https://thepattayanews.com/about-us/ Kontakta oss: https://thepattayanews.com/contact-us/