Pattaya Terminal 21 kommer att vara värd för Kid's Fair från idag till 9 april

Pattaya —

Första gången i Pattaya! Gå med i Kid's Fair och upptäck en mängd populära modemärken för barn under Monster Run-tema på pattaya Terminal 21 nu!

Pattaya Terminal 21 bjuder in barn och föräldrar att njuta av sportspelet Monster Run och övervinna olika hinder med söta monster på dess G- och M-golv från idag till den 9 april 2023. Barn är mer än välkomna att delta i tävlingen för att vinna priser och njut av många roliga aktiviteter gratis!

När det gäller föräldrar kan de ta tillfället i akt att bläddra och köpa ett brett urval av barnkläder och leksaker från kända märken som Sugar Family, KIKI BABY, Funny Kids, Toezone, Cartoon Agency, Mantendo, Disney Princess, Hollywood Studios, Baby Fantasy, Bata, Livia, Le Petid Print, KEED, Barbie och Baby Stone.

Aktiviteter inom mässan inkluderar:

  • Monster Run

Special för T21 Rewards-medlemmar, använd 15 poäng för att lösa in till 1 gratisrunda per dag (begränsat antal per dag)

Visa kvitton på 500 baht spenderade i köpcentret för att lösa in för 1 gratisrunda (begränsat till 2 omgångar per dag)

  • Monster Tote Bag Workshop

Färglägg din egen tygpåse, ta en bild på eventet, lägg upp på sociala medier med #MonsterRun #Terminal21Pattaya och checka in @Terminal21 Pattaya Shopping Mall för att lösa in en gratis Monster Tote Bag (begränsat antal)

  • Monstermaskot

Ta foton med söta monstermaskotar varje dag klockan 1:30, 3:00, 5:00, 6:00 och 7:00

Notera:

  1. Aktiviteterna är begränsade till barn i åldern 4-12 år
  2. Aktiviteterna avslutas kl 8

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Gå med i diskussionen i vår Facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/438849630140035/eller i kommentarerna nedan.

Prenumerera
Sikta Tanakorn
Den lokala nyhetsöversättaren på The Pattaya News. Aim är en tjugofyraåring som för närvarande bor i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i den här världen.